RU UK

Дизайн-проект від Студії Сімпекс Дизайн квартири студії загальною площею 60 кв.м., розробленої для молодого програміста.

В основу рішення увійшло кардинальне перепланування квартири, яке дозволило отримати більш комфортну конфігурацію функціональних зон і приміщень. Таким чином, в квартирі, крім невеликого гостьового санвузла, з'явився також просторий, мультифункціональний другий санвузол, стильна і яскрава кухня з барною стійкою, гостьова зона, робоча зона і спальня.

Не дивлячись на високі вимоги до робочої зони молодого програміста, вона була гармонійно вписана в загальну концепцію дизайн-проекту квартири. Робочий простір добре освітлено за рахунок великої кількості вікон, передбачає роботу як на кількох комп'ютерах так і на декількох робочих місцях, а також легко трансформується.

Однією з родзинок проекту стала розсувна скляна панель з цікавим HD малюнком, що відокремлює спальню від вітальні. Велика глянсова панель не тільки служить привабливим акцентом в інтер'єрі, але і створює ефект розширення простору приміщення.

Таким чином, сукупність складних, але в той же час витончених рішень перетворила звичайну квартиру в новобудові в сучасне оригінальне житло, що відповідає всім сучасним тенденціям дизайну і підкреслює індивідуальність клієнта.